Adore Chocolaterie

Dulce?

Locul unde cele șapte simțuri sunt profund atinse!

din Cluj-Napoca

facebook youtube

Descriere

Iubim tradițiile, ne place simplitatea, ne place natura, apreciem calitatea și luxul.

Scopul nostru este de a aduce produse naturale și accesibile pentru toată lumea într-un mod simplu și tradițional.

Adore Chocolate este primul atelier de praline, tablete și alte produse din ciocolata belgiana realizate manual.

Toate produsele noastre sunt realizate naturale, nu conțin conservanți, grăsimi vegetale hidrogenate, aditivi, arome artificiale de gust. Folosim doar ingrediente de cea mai buna calitate, o colecție de ciocolata premium, unt de cacao, cele mai bune citrice, nuci, și alune, branduri renumite de lichior, coniac, și whisky. Toate cremele, marțipanul și caramelul sunt realizate manual după rețete proprii. Adore Chocolate este expresia unei pasiuni autentice pentru ciocolata.

CADOURI
Dacă doriți să va sur-prindeți clienții sau angajații cu un cadou frumos vă oferim pachete personalizate. Acestea pot conține logo-ul dumneavoastră sau mesajele personalizate pe care doriți să le includeți pentru fi oferite.

DISTRIBUITOR
Vă plac produsele noastre și doriti să le vindeți pe piață sau alte evenimente? Aveți un colț nefolosit în magazinul dumneavoastră și credeti că acest lucru ar fi o completare potrivită. Contactați-ne pentru a deveni revânzător și să lucrăm împreună pentru a aduce puțină bucurie în viața altor oameni.