Andreea Lupu

Make-up Artiști

Poftă de viață și un strop de mascara!

din București

facebook youtube

Descriere

Dacă ar fi să rezum într-un titlu, cam așa ar arăta frumusețea în opinia mea. Sunt Andreea Lupu și fac make-up de când mă știu, am luat virusul de la mama, femeia cea mai pedantă din copilăria mea, cea care întotdeauna își dădea un stop de ruj roșu, încă unul de blush și cea mai frumoasă linie de eyeliner. Eram fascinată de frumusețea acestor trei elemente, fapt pentru care încercam pe bunica talentele de viitoare make-up artist. Ce-i drept, cu creioane colorate. A urmat perioada în care îi furam farduri și mă dădeam pe ascuns și eram cea mai fericită. Îmi plăcea teribil să pictez, o asaltam pe profesoara de desen cu planșe, pictam noaptea la lumina veiozei însă nu am avut încredere să dau la Arte. Pe la 16 ani, Universul a complotat frumos și am ajuns pe platourile de filmare unde m-am virusat complet și iremediabil de oameni și de meseria de make-up artist.

Am învățat singură, am furat meserie, am întrebat, am făcut cursuri de perfecționare și încă mai fac. Asta pentru că machiajul evoluează odată cu noi. Asta pentru că fiecare femeie este unică, la fel ca și frumusețea ei. Acum 14 ani varietatea de branduri, produse, texturi nu era atât de mare. Azi avem la dispoziție o mulțime de lucruri minunate cu care ne ajutăm să fim „mai frumoase” însă, la fel ca și atunci, bucuria este cel mai frumos machiaj. Rolul meu este de a transforma frumusețea în artă, căci da, machiajul este o artă.

Eu mă bucur mai mult decât clientele mele când realizez un machiaj, iar clientele îmi devin prietene. Le ajut în ceea ce privește pregătirea tenului, pentru că este vitală, le explic că înainte să își cumpere un fond de ten scump, să își cumpere o cremă la fel. Iar miresele, dragele mele, ele au nevoie de un tratament preferențial. Asta pentru că este cea mai importanta zi, zi în care totul trebuie să iasă perfect. Iar totul începe cu machiajul de dimineață. Miresele au nevoie de mai multă rabdare, de voie bună, de energie, consiliere și profesionalism din partea mea.