Cristi Vescan

Fotografi

din Cluj-Napoca

facebook youtube

Descriere

Salut, sunt Cristi! Bun venit pe site-ul comunității Eventador! Îți mulțumesc pentru interesul acordat produselor și serviciilor mele.

Serviciile pe care le ofer sunt:

fotografie de nuntă
fotografie de botez
fotografie evenimente corporate
fotografie de eveniment sportiv
ședinte foto cu model (cupluri, copii, familii, grupuri)
ședinte foto cu specific fashion sau fashion-concept pentru designeri sau magazine – fotografie de produs
fotografie culinară
Fără a vă spune de când cochetez cu fotografia, de când am transformat acest hobby în pasiune și apoi într-un mod de viață, în ce an am trecut de pe film pe digital, fără a vă impresiona cu cuvinte de genul: „mănânc, respir și visez fotografie”, doresc să vă spun totuși câteva cuvinte, mult mai simple, după care mă erijez și care mă reprezintă. În primul rând consider că fotografiile reușite se fac, în marea lor majoritate, la evenimente reușite și țin în mare măsură și de starea și personalitatea voastră. În fotografii nu trebuie să pari, ci să fii, să fii natural/ă, fără a te stresa din cauza unor mici imperfecțiuni.

Iubesc enorm ceea ce fac, consider că este mai presus decât o meserie, iubesc oamenii care emană fericire, pe cei de la care te poți molipsi foarte ușor de energie pozitivă. Iubesc evenimentele în general și nunțile în special, cu tot ceea ce ține de ele, începând de la prima întâlnire „virtuală” cu viitorii clienți, până la ultimul moment din ziua evenimentului, atunci când ne luam rămas bun și așteptăm nerăbdători următoarea întâlnire, în fața și totodată în spatele obiectivelor foto, la o ședință specială după nunta sau, de ce nu, la botez ?

Și pentru a nu vă mai reține, închei printr-un sfat: Alege fotograful evenimentului tău pe care să-l plătești pentru ceea ce ai văzut că face, pentru ceea ce iese din mâna, ochiul și viziunea lui, NU pentru oferta lui! Portofoliul fotografului și stilul acestuia trebuie să fie în același ton cu stilul vostru! Dacă l-ai găsit, acordă-i totală încredere, ascultă-l, consultă-te și rezonează cu el!