Doris Pădureanu

Artiști

Doris Padureanu: Muzica, Pasiune, Emotie, Stil

din Cluj-Napoca

facebook youtube

Descriere

Muzica este modalitatea mea preferata de comunicare cu cei din jurul meu si ma bucura nespus faptul ca receptivitatea si entuziasmul publicului este foarte evident, cu fiecare ocazie cand ne intalnim.
Nu ma reprezinta clasica introducere: “Cant de cand ma stiu…”, insa va asigur ca asta nu m-a impiedicat sa ajung acolo unde mi-am dorit. Cochetez cu muzica de multi ani dar am avut grija sa abordez acest domeniu la un nivel profesional, abia atunci cand am considerat ca am acumulat suficienta experienta, astfel incat parcursul meu muzical sa fie unul matur, credibil si foarte asumat.
M-am nascut in localitatea Baia Mare, judetul Maramures iar copilaria mi-am petrecut-o in comuna Baita de sub Codru, unde am prins mult drag de traditiile si obiceiurile din Tara Codrului, zona Etnofolclorica pe care, acum o reprezint cu mandrie.
In prezent locuiesc in Cluj-Napoca, un oras vibrant in care ma regasesc in totalitate. Se spune ca artistii vindeca suflete prin muzica lor, asa ca eu am ales sa implic si stiinta in acest context deosebit: Studiez Psihologia in cadrul Universitatii Babes-Bolyai iar anul viitor voi absolvi Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, sectia “Cant Popular”.
Alaturi de echipa mea alcatuita din oameni entuziasti si talentati, raspundem cu placere solicitarilor din intreaga tara pentru orice tip de eveniment important din viata Dvs.!