Francisc Photographer

Foto-Video

Be yourself with Francisc Photographer!

din Cluj-Napoca

facebook youtube

Descriere

Povestea mea ca fotograf începe undeva în jurul vârstei de 10 ani, când, tatăl meu fotograf fiind, mi-a cumpărat primul aparat foto. La fel ca atunci și acum , viața aparatelor foto care îmi trec prin mână este destul de scurtă deoarece mereu sunt în căutare de nou și mai bun.

Mama Natura a fost aceea care mi-a suportat toate greșelile de fotograf începător, dar tot ea a avut rabdare și în realizarea fotografiilor perfecte.

Anii au trecut, iar acum trăiesc momentul în care văd cum visele pot să devină realitate, prin multa muncă și dăruire.

În prezent sunt student în anul I Master, la Universitatea de Artă și Design, secția Foto-Video Procesarea Computerizată a Imaginii.

Am avut deosebita plăcere de a fotografia pentru evenimente precum „Balul Operei Cluj-Napoca”, „Gala UAD Fashion Design”, dar tot odată și la prezentări de noi colecții ale unor faimoși designeri români, lansări de carte și lista poate continua. Sunt în prezent fotograf pentru mai multe companii și iubesc în fiecare zi ceea ce fac!

Am avut plăcerea să fiu alături de tineri părinți încarcați de emotii, la nenumarate botezuri, deasemenea am reușit să surprind și rostirea primului „DA” alături de cupluri minunate de care cu drag îmi amintesc acum.

Așadar, aștept cu mare drag să colaborăm și nu uita: „Be yourself with Francisc Photographer!”