Grebenisan Photography

Fotografi

Grebenisan Photography: sentimente, nu doar amintiri

din Cluj-Napoca

facebook youtube

Descriere

Pasiunea noastra s-a născut din dorința de a transpune povestea voastra in imagini.
Grebenisan Photography: sentimente, nu doar amintiri…
Așteptăm să ne cunoaștem.
Cu drag Andreea & Andrei

Am fost chemați să fotografiem mulți oameni, cupluri, familii, copii și ne-am simțit excelent în fiecare minut. Stilul relaxat pe care îl adoptăm în cadrul sesiunilor îi ajută și pe clienți să se relaxeze și să aibă un timp minunat, iar nouă ne permite să capturăm imagini spontane și reale – fie în cadrul nunților, fie la sesiuni. Stilul nostru combină fotojurnalismul cu modernul în fotografie pentru a crea fotografii remarcabile. Munca noastră este rezultatul unui efort de colaborare – vă oferim idei și direcționare după care naturalețea își urmează cursul.

Este foarte important pentru noi să stabilim relații de comunicare în strânsă legătură cu clienții noștri pentru a putea oferi fiecăruia exact ceea ce își dorește. Suntem mai mult decât încântați să oferim un nivel de calitate superioară, profesionalism și servicii care vor întrece chiar și așteptările clienților.

Filosofia noastră:

Filosofia noastră este simplă: păstrăm lucrurile cât mai real posibil.

Înțelegem și apreciem efortul care îl investiți în plănuirea zilei cele mari a nunții sau a unei sesiuni foto de aceea dorim să fotografiem toate detaliile importante la care ați lucrat și în care ați investit timp și energie pentru ca să iasă impecabil.

Fiecare nuntă este diferită și fiecare sesiune este diferită și le tratăm pe fiecare ca atare. Fotografiile dumneavoastră vor reflecta un stil de viață și un mod de trăire a ceea ce sunteți.

Totul stă în capturarea sentimentelor, emoțiilor și personalității prin lentilele aparatului – transformându-le în fotografii uimitoare ale unui stil de viață.

Ținta noastră: lumina excepțională, compoziția și unghiurile care vă fac să arătați cel mai bine.

O imagine excepțională este excepțională datorită momentului surprins și a abilității de a surprinde acel moment.

Spus pe scurt, totul stă în construirea unei povești prin intermediul fotografiilor.