Headline Studio & Academy

Saloane

We change your hairstyle, we change your lifestyle!

din Cluj-Napoca

facebook youtube

Descriere

Headline Studio & Academy s-a născut din dorința de nou, de inovație a doi stiliști dornici de mai mult. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, aceștia au întemeiat o echipă cu o dorința de dezvoltare dusă la extrem.

Unitatea, tehnica și devotamentul sunt câteva dintre lucrurile care ne caracterizează atât munca, cât și echipa. Pentru noi, clientul este cea mai importantă persoană, care va fi răsfățat/ă cu un masaj de relaxare, conversații plăcute, o cafea caldă sau un ceai aromat.

În ceea ce privește părul, va fi răsfățat chiar mai mult, cu cele mai bune tratamente de pe piața mondială, cu produse profesionale, ustensile de ultimă generație, un styling pentru a maximiza efectul culorilor și a tunsorii. Iar la final îi vom oferi cele mai bune sfaturi și îndrumări pentru a-l îngriji acasă la fel cum este îngrijit la salon.

Scopul nostru principal este să ne depășim limitele zi de zi, să ne perfecționăm pentru a-i oferi clientului o experiență inedită de fiecare dacă când pășește în salonul nostru.