Ice cream bar molecular

Dulce?

Ice Cream Bar Molecular pentru evenimentul tau special, vine cu show Live.

din Cluj-Napoca

facebook youtube

Descriere

Inghetata artizanala realizata cu azot lichid , dar fara chimicale , fara stabilizatori ,coloranti artificiali sau conservanti..cu putine grasimi si zahar , realizata doar cu ingrediente naturale de cea mai buna calitate si fructe de sezon .

Este o idee noua si unica pe piata romanesca , o idee inovativa care respecta cele mai nobile traditii gelatiere italiene, gelato realizat chiar in fata oaspetilor la evenimentul dumneavoastra intr- un Show Live pe toata durata evenimentului dumneavoastra.

Secretul ingetatei cu nitrogen (azot) sta ascuns in modalitatea rapida de inghetare a amestecului de ingrediente. Azotul face ca particulele de apa si grasime sa ramana la o dimensiune redusa, de 700 ori mai mica, conferind astfel aspectul si textura cremoasa a inghetatei pe care v-o oferim , si pastrand intacti nutrientii din ingrediente, culoarea si gustul proaspat al ingredientelor de calitate, oferind o experienta gustativa unica si un nivel ridicat de prospetime


Am realizat o colectie floreala de gelato si sorbeturi cu gusturi inedite florale, gusturi realizate din flori comestibile naturale : Lavanda& afine , Violeta de Parma , Hibiscus& rodie ,Sofran ,flori de portocal , Soc .. si gustul meu preferat din trandafiri si ciocolata alba belgiana Callebaut ,un adevarat rasfat pentru papilele gustative.

Pentru iubitorii de gusturi fine vor gasi si colectia de gelato si sorbeto cu alcool , de la Prosecco DOP , Moscato D´Asti DOP , Baileys , Mojito ,Pigna Colada , Hugo ,Fragola, renumitul aperitiv italian Aperol Spritz sau Champagne DOP , satisfacand orice client exigent .

Bineinteles veti putea alege si din gusturile clasice , vanilie,fior di latte. ,ciocolata, stracciatella , yogurt, nocciola, fistic ,cocos ,mou ,caramel sarat ,dulce de leche, pistacchio & matcha , zenzero & limone , tiramisu, malaga, carrot cake ….. si sorbeturi naturale 100% din fructe de sezon :fructe de padure, mango, kiwy, capsuni , zmeura, pepene...


Am posibilitatea de a crea si satisface si gusturile clientilor speciali , intoleranti sau vegani folosind ingrediente fara lactoza , zahar brun ,indulcitori pe baza de Stevie , fructoza , sirop de agave sau artar.