Iulia Sasu – Designer Vestimentar

Vestimentație & Accesorii – Ea

Unicitate. Diversitate. Echilibru. Iulia Sasu e o poveste despre și pentru o femeie puternică. Pentru tine.

din Cluj-Napoca

facebook youtube

Descriere

By Iulia Sasu este un proiect la care visez, fără să-i fi știut deznodământul, încă de când mama (croitoreasa familiei noastre) îmi spunea că sunt un dezastru, pentru că îi distrugeam toate tiparele. Peste ani, cu prima masină de cusut, am pus bazele a ceea ce înseamnă acum prioritatea mea #1!

Iulia Sasu este doar o etichetă cusută pe rochii de mirese și de ocazie care au fost și continuă să fie create după trupul și asemanarea femeilor care le poartă. Măsurăm, tăiem, coasem și accesorizăm emoții, gusturi și personalități. Le amprentăm cu stil și autenticitate și le îmbrăcăm pe muzele care le inspiră. Creațiile Iulia Sasu sunt povești scrise cu materiale și ață, lucrate manual și, în mare parte, ținute unicat. Colecțiile sunt atinse de o tusa de „Pixeli” – notă distinctivă a brandului Iulia Sasu. Pe lângă colecțiile prezentate pe www.iuliasasu.ro, putem crea, la comandă, rochii și articole personalizate, pornind de la colecția de bază.

Printre colaborarile foarte dragi și de amploare: Delia Matache, Ramona Badulescu (Bravo, ai stil!), Catalin de la Berlin (stylist), Eliza Ancau (Miss Global Charity Queen 2017, Miss Global Beauty Queen – 1st runner up 2016).