The Secret

Saloane

La noi vei fi întotdeauna în centrul atenției! The Secret – Alegerea perfectă!

din Cluj-Napoca

facebook youtube

Descriere

Salonul The Secret este renumit pentru înalta calitate a serviciilor și pentru profesionalismului de care am dat dovada în fiecare zi, clienții bucurându-se astfel de experiența unor adevărați specialiști în frumusețe.

The Secret este unul dintre primele centre de slăbire și remodelare corporală din Cluj-Napoca, dotat după ultimele standarde și tehnologii endermologice în care clienții beneficiază de consiliere, în funcție de obiectivele stabilite de comun acord.

Aparatura folosită este de ultima generație: sisteme de remodelare facial și coporală, LPG (lipomassage și liftmassage), biostimulare (corporală și facial), ultrasunete, dermo-lipo-aspirație, împachetări, masaj anticelulitic, de relaxare sau energizant, epilări definitive, tratamente cosmetice și faciale, machiaj clasic sau machiaj semipermanent.

Toate produsele cosmetic fiind din Gama De Lux SummeCosmetics. Dacă locuiești în Cluj-Napoca, cu siguranță ți-ai găsit salonul de înfrumusețare care să îți ofere imaginea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna.

Te așteptăm să descoperi secretul nostrum și atunci vei vedea în oglinda cât de frumoasă poți fi când o întreagă echipă de profesioniști se ocupă de imaginea ta până la cel mai mic detaliu.