Visual Stories

Foto-Video

Let me show you the world in my eyes

din Cluj-Napoca

facebook youtube

Descriere

Cine suntem noi?

Suntem o familie din 2008, iar din 2010 avem un baiețel, Bogdan, care este cea mai mare realizare a noastră! Suntem fotografi de evenimente, foto-jurnalisti, eu cu o experiență în domeniu din 2013, iar Corina de la începutul lui 2017. Iubim ceea ce facem, ne place să creem povești vizuale ale evenimentelor la care suntem fotografi. Ne place să călătorim, să vedem locuri noi, să cunoaștem oameni noi, drept urmare suntem disponibili atât în țară cât și în afara ei.

Eu am absolvit cursul de fotografie ținut de Școala de Fotografie ArtImage, în 2013, rămânând de atunci membru activ al Asociației ArtImage, iar din 2016 sunt și lector în cadrul Școlii de Fotografie. Pe lângă acest curs, am mai absolvit în 2015 un curs online de fotografie (Shaw Academy), iar în 2016 un curs tot online, de editare în Adobe Photoshop Lightroom (tot la Shaw Academy). Am început ca și fotograf secundar, colaborând cu fotografi din Cluj, iar în 2015 am facut pasul înainte, începand pe cont propriu, dezvoltându-mă prin muncă, prin participare la diverse workshopuri de fotografie comercială și de eveniment, prin cărți de specialitate, prin urmărirea portofoliilor a diversi fotografi de nuntă, din afara României. Mai multe poți afla despre mine pe Facebook.

Corina a absolvit la randul ei 2 cursuri online de fotografie, ambele în 2016: ale Harvard University și Shaw Academy, iar din 2017 formam o echipă și în plan profesional, fotografiind cot la cot. În septembrie 2017 ne-am deschis și propriul studio de fotografie, unde facem fotografie de produs, fotografie de portret, ședinte foto tematice, diverse proiecte personale.

Stilul fotografic care ne reprezintă este Fotojurnalismul: ne place să surprindem emoțiile și momentele așa cum sunt ele, reale, neregizate. Facem fotografie din pasiune, nu o vedem ca și un business ci ca și un mod de viață, drept urmare am hotărât de la bun început că ne vom dedica 100% doar unui eveniment pe weekend, deci nu vom contracta 2 evenimente majore într-un weekend.

Dacă îți place munca noastră și vrei să fim noi cei care să creem o poveste vizuală a evenimentului tău, sau dacă pur și simplu vrei o ședință foto sau vrei să afli mai multe despre noi, te rog să folosești formularul de la secțiunea Contact de pe site-ul nostru.